ZOYA ART&LIFE

Vitajte v ZOYA ART&LIFE. Nájdete tu čítanie o živote v galérii a múzeu, o výstavách, koncertoch a zaujímavostiach spojených s umením v priestoroch ZOYA v Bratislave a  Modre.

Martin Machaj v ZOYA Gallery

Martin Machaj v ZOYA Gallery

Talentovaný dobrodruh zbieral podklady k projektu “Creative creatures” už od roku 2009 a teraz sa rozhodol svoje diela vystaviť v priestoroch Zoya Gallery v Bratislave. Zbierka fotografii je unikátnou výpoveďou autorových zážitkov z jeho ciest a poukazuje na kultúru rôznych, pre nás častokrát neznámych etník, na ich hodnoty a prístup k životu s cieľom tieto [...]
ART FOND v Zoya Gallery

ART FOND v Zoya Gallery

Prvé verejné sprístupnenie slovenskej časti zbierky ART FOND v ZOYA Gallery predstavuje výber diel kľúčových výtvarníkov, ktorí nastupovali na umeleckú scénu od šesťdesiatych rokov 20. storočia.

Výstava BADW otvorená!

Výstava BADW otvorená!

Zoya Gallery včera otvorila výstavu v rámci festivalu Bratislava Design Week a stala sa centrálou číslo 1, kde sú predstavené kurátorské výstavy. Prejsť sa po galérií a vnímať tvorbu autorov mladej generácie ktorá je prepojená s výtvarným umením, hudbou a filmom to je cieľom a nakoniec aj zážitkom pre návštevníkov tohtoročného festivalu dizajnu v Zoya Gallery.